February 21, 2017

New Semester Begin

Tak boleh percaya now aku dekat semester akhir tahun terakhir. 8 semester hadap weh. 4 tahun. Macam2 jadi 4 tahun ni. The most important thing is that i learn to appreciate people around me. Dah tak mau dah negatif pasal orang lain. Nak berjaya sama-sama and inshaAllah graduate bulan 10 pun sama2.

Ya Allah serious rasa tak caya. Dulu masa awal sem satu dekat Yayasan Selangor rasa mcm lamaaaaaa nyaaa nak habiskan 4 tahun. But now,can you see it? 4 tahun is passed real quick. hehehe

Semoga Allah permudahkan semester terakhir bagi ku. Aku nak hadiahkan something dekat mak ayah before graduate. InshaAllah.

So this week da masuk minggu kedua belajar. Huish minta nafas oi. So fast. Kejap je nnt da midsem break and midterm semua bagai. Aku kena improve semua skills yang ada. If ada rezeki lepas habis je exam nak terus apply kerja. By the time hari konvokesyen da ada kerja. Amin

Anddd yass, a few months before my wedding! Ahahahaha and mama adalah orang paling semangat okay. Mak relaks je lagi. ish bila Nurul Nadiah nak kurus ni? Cik abg dah banyak kali hint tu... sobs T_T ni pun minta doa nadiah cepat kurus dan cepat sihat. tak mau sakit2 lagi. and taknak susahkan orang lain. hehe nak susahkan epul sajew hiks!

Oh last week,boleh pulak time kelas sakit perut. Sakit perut yg sungguh2. 3 jam dalam lecture hall berguling2 sakit. Alhamdulillah cik abg tolong drive hantar balik Seremban. Kalo aku le yg drive mmg kirim salam la nak sampai jawabnya.

Okay! Sampai sini dlu. Mari renew niat belajar lillahitaala.

"Sometimes i don't think i appreciate my own fortune enough"
Be greatful and thankful

Goodnight.

xoxo,
nadiah
2001-present
Allah has answered my prayed. Duduk dekat jangan berjauh lagi. Love you :*