December 14, 2016

23/24

InshaAllah my last day of internship will be on 23rd Dec which mean next week.
Maksudnya,segala report and logbook need to be done before habis sebab nak kena minta sign manager pulak.

Bila kenang balik. I was sooooooo grateful and thankful to be a part of PETRONAS family. Never in a million year,aku dapat naik sky bridge yang da lama gila teringin nak naik for free. Alhamdulillah for this opportunity.

Meeting a lot of new people. heheh kadang-kadang kita jangan pandang rendah dengan orang, Nahh! Sekali speaking berhabuk... Most of my colleagues semua ex student oversea and most of them PETRONAS sponsorship student. Ngee~ Haritu ada la mai talks pasal CPA tu. Hm,they said that depa da tak recruit non-sponsorship in petronas. I was like okay~ rezeki aku dekat tempat lain inshaAllah.

Walaupun aku tak berapa banyak kerja, nk menyesal tu sikit lah haha sebab teringin jugak nak buat audit and account ke. Hehehe takpe lah. Nanti lah ada rezeki buat la. InshaAllah. Aku banyak buat assessment for banks and corporate. Banyak gila kena main dengan words. I think that my english has improve from time to time. Hm,kena read and speak a lot.

Excited nak habis at the same time fikir balik bila lg nak dapat peluang ni.
Btw any suggestion for farewell gifts?? segan la tak tau nak bgi apa. sbb diaorg baik sgt. walaupun suka sakat iols T_T
I am going to miss Petronas KLCC so much......