Total Pageviews

September 17, 2016

Unseen Battles ~

Salam

Ketemu lagi kita. As i promised, i will update it tonight. Now its 0138. i should be sleep,but nahh. Cuti bro esok hihi

Semua orang ada battle dia sendiri. Samaada dengan partner,kawan2,families or finance. It could be anything right. Chezzy huh?

I cant recalled when is the last time me and mr fiance going to heart to heart talk moment. We usually talk in car. Hahaha gaduh pun dalam car. Nak pujuk ke nak nyanyi also in car. Oh yea, last February i think. We go into deeper conversation. Which is a real talk as a fiancee. Hahah sebab before this i anggap dia kawan je. Kawan baik yg i share everything with :D

He now is fighthing to be the better one.
Aku selalu doa lepas solat semoga Allah tetapkan hati Muhamad Saiful Amnan. Kuat kan hati dia. Tinggikan iman dan taqwa dia. You know, doa is miracle kan? So dont stop praying for your loves one.

Terima kasih sebab sudi kongsi cerita awak dengan kita. Sebenarnya, aku punya banyak gila rahsia diri sendiri. Aku tak selalunya open cerita pasal rahsia aku dekat orang. But you're the exception. He just know 1/3 of my life. Heheh treasure more okay sayang? :D

I was worst then.
Aku sendiri hampir give up dengan diri sendiri.

Sepanjang setahun, almost dua tahun berkenalan dengan saiful amnan. Dia banyak sedarkan aku. Oh i was so ego back then and im so childish. hahaha bear with me saiful amnan. Bila aku cerita masalah dengan kawan-kawan aku. Aku pernah cakap something really bad. haha dia respon "tak baik awak cakap macamtu, awak bukan perlukan saya sorang je. awak perlukan kawan2 awak jugak"

Hahah susahnya jadi Nurul Nadiah ni. Banyak hati aku nak kena jaga. Sampai hati sendiri yang sakit. Rahsia tetap rahsia kan. Baru thrill sikit hidup ni. Jangan terlalu open sangat but jgn terlalu syadid jugak. Kena balance. Pandai2 la nak hidup hahaha

Aku jugak tengah fighthing battle with myself! Gambatteh Nadiah. Semoga Allah permudahkan.

Hah da ngantuk. Till then.

Thank you for reading! xoxo

 HEHEH MORE INSTAX PHOTO TOGETHER SOON, INSHALLAH

No comments: