September 16, 2016

New Design

Salam
 
Sejak makin tua ni design kemain semua nak simple and sedap mata aku sorang je memandang. AHAKZ! 

So whatsup people?
Antek tak new design blog kite? *winks eyes* entah rasanya buat masa sekarang aku suka jenis macam ni. simple and tak heavy sgt. Oh ya since today is Malaysia's Day, aku cuti. Sekarang pun dekat Bahau. Hm, kalau aku tahu kan dekat office takde orang kan aku cuti weh. Dah la exect aku cuti kot seminggu. Got nothing to do. *nangis tepi bucu katil*

Melangngok je dekat office. Tanya other exect semua macam tak tau nak kasi kerja dekat intern mcm aku ni. Hm *geleng2 kepala* 

Oh btw i would to ask you guys (acah2 ade pembaca yedak)

Pernah tak.... Plan bagai nak rak with someone. Like nak hangout or travel ke menda. Last minute cancel? Like aku dah serious excited pastu tetiba tak jadi... Aku rasa mcm errrrrrrr takpe ah i get used to them. Sedih gak. But i would do something better la,utk merawat luka di hati. Pui pui. Contohnya makan or tidur. Yeay tidur..! Benda paling best buat hehehe
 
Banyak sebenarnya thoughts to sharing with you guys.. but nanti okay. Doakan supaya aku istiqamah nak update blog. Because i miss blogging so much. wahahah tak serajin zaman sekolah sampai 2/3 kali nak update. Hoho

Maybe malam ni. Who knows? hehehe

Till then.

Thank you for reading! xoxo



No comments: