November 17, 2014

Happy Birthday Siti Zaleha!

Sungguh. Aku tak lupa birthday kau. Malah aku excited nak wish.
But hold on,lets torture your emotion. Hehe saja kasi kau ternanti-nanti.
Plus semalam i stayed up until 2 am sebabkan settlekan a few assignments
(biasalah buat last minute)

*come back home fast so that we could celebrate our birthday. Hehe

Sebenarnya aku banyak nak luah dekat kau
How lucky am i for having you as my bestfriend
You know almost of my top secrets
I used to share even a little thing to you,but since we a apart for study
We rarely contact to each other

Dan,aku terharu sangat bila kau cerita mcm mana kita boleh jadi kawan
Hahaha
Lantak lah,even post dekat blog kau tu 6 bulan lepas ke.
That's means,kau ingat. Aku lagi la teruk,tak ingat hahaha
 Ye aku poyo..

Kita jadi rapat gila pun,since aku masuk matrik.
Kan kan kan.

Siti Zaleha,
Aku bangga ada kawan mcm kau
Dahulukan solat over everything
Dahulukan family 
Rajin.
Pandai
Reti jaga diri
On top of that,i feels lucky sebab kau sudi nak kawan dengan aku

Hahaha,walaupun banyak kali gaduh
Weiii i thinks its normal lah kawan-kawan gaduh
Kalau tak,mmg tak tahu perangai masing-masing

Dengan engkau aku jadi diri sendiri
Aku tak kisah nak buat perangai gila-gila
Walaupun waktu sekolah dulu selalu je tak puas hati dengan kau

To be honest,aku rasa sekrg kita jarang contact sebab busy kan
Kau dengan palapes,kerja,assignments semua
Aku dengan group assigments tak sesudah

Ingat,doa penghubung paling kuat.

Sejak kau masuk you,you have changing for good
Keep it up
Aku selalu sokong benda yang kau buat.

Sorry,sebab sepanjang aku kawan dengan kau aku selalu menyusahkan kau
Sorry sebab aku tak boleh jadi kawan yang baik
Selalu buat kau rasa jengkel nak tumbuk aku ke
Selalu rasa aku ni poyo ke.
kehkehkeh memang betul pun.


To one of the most amazing people i have met in my entire life. Thanks for being there for me all this while,through bad and good times,through good health and sickness,through heartbreaks and laughter. To the person who knows all my secret. To my partner in crime,to my love adviser. To my best friend. 

Happy birthday Siti Zaleha! I am grateful to have you in my life. Wish you all the good things in the world.

Aku sayangkan persahabatan kita
Dan aku sayang kau jugak
You a part of my life
(letak love merah banyak-banyak)

And i appreciate every little things you did to me :) thanks :)

dan lagi satu,please lah jangan nak secret-secret sangat dengan aku pasal lelaki. HAHAHA and i mean it. Cerita lah!

November 08, 2014

Happy Birthday Intan!


Today is a very special day to a special friend of mine
We have been known since secondary school. I knew her since form one but we became close friend when we was in the same class.
Which in 2010

Hehehe

Untuk diingatkan mcm mana kenal pun tak boleh. Kitaorg selalu sangat tak sebulu.
Paling teruk masa form five. Padahal she's my deskmate kot. Aku la,emo time sekolah mcm menjunam ke laut.

Itu semua dulu. Lepas aku masuk matrik,then aku dah pandai untuk hargai people around me. Including you :)

Back to the topic,
Happy birthday Intan Syahierah bt Ishak
I know i would never be your good friend,but I will always be there whenever you need someone to talk with.

Intan yang kurus
Intan yang pandai
Intan yang tulisan kemas mcm komputer
Intan yang cantik
Intan si diamond hehehe

A very happy birthday to you! May all your wishes come true.
Jaga solat
Jaga hati
Jaga pertuturan
Kalo org nak gaduh, sila buat tak layan.
Lastly,semoga Allah pertemukan kau dengan jodoh yang sebaiknya :)

I love ya (<3)